Parkeren bij Basalt

Parkeertarief:

 • Eerste 30 minuten gratis
 • Per uur: 2€
 • Dagtarief: 16€

Invalideparkeerkaarthouders

Invalideparkeerkaarthouders kunnen gratis parkeren. In lijn met gemeentelijke voorzieningen geldt hierbij een maximale parkeerduur van 3 uur. Daarna betaalt u € 1,00 per uur. U kunt uw kenteken doorgeven aan servicepunt@basaltrevalidatie.nl om gebruik te maken van deze regeling. Graag ontvangen wij een foto van uw invalideparkeerkaart bij de aanvraag.

Betalen met pinpas of credit card

Bij de ingang van het parkeerterrein wordt uw kenteken gescand. U krijgt bij het inrijden geen parkeerkaartje. Betaling vindt achteraf plaats bij de slagboom tijdens het uitrijden. Daar kunt u uw pinpas of credit card aanbieden. Het is niet mogelijk om contant te betalen. Er is ook geen betaalautomaat in de hal.

Betalen met QR-code

U kunt voordat u uitrijdt ook afrekenen m.b.v. een QR code. De QR code is beschikbaar op zuilen op de parkeerplaats of in het gebouw.

Abonnementen

Parkeert u vaak bij Basalt? Dan komt u in aanmerking voor een aangepast tarief (frequent parkeerregeling). Dit geldt voor:

 • Patiënten en/of hun begeleider die meer dan twee keer per week een locatie van Basalt bezoeken (niet de ziekenhuislocaties) voor een poliklinische behandeling;
 • 1e lijnsfamilielid, begeleider of wettelijk vertegenwoordiger van een klinische patiënt van locatie Leiden of Den Haag.

Aangepast parkeertarief:

 • Eerste 30 minuten gratis
 • Per uur: 1€
 • Dagtarief: 16€

Aanvraag:

Een abonnement (frequent parkeerregeling) kan worden aangevraagd via servicepunt@basaltrevalidatie.nl . Het Servicepunt toetst de aanvraag en verwerkt bij een positieve besluitvorming de aanvraag in het parkeersysteem.

 

Huurders

Huurders van Basalt ruimtes kunnen een parkeerplaats huren of een abonnement aanvragen via servicepunt@basaltrevalidatie.nl:

 • Huur parkeerplaats: voor huurders die dagelijks op de locaties van Basalt aanwezig zijn is het mogelijk een parkeerplaats te "huren" voor €150 per maand. De kentekenregistratie bij de slagboom herkent het kentenen en de betaling verloopt automatisch. Huurders ontvangen geen eigen gemarkeerde parkeerplaats;
 • Abonnement: huurders die incidenteel of kortstondig op de locaties van Basalt aanwezig zijn kunnen een abonnement aanvragen voor €40 per maand;
 • Huurders die op dit moment een parkeerplaats huren bij Basalt, kunnen een mail sturen naar het servicepunt (servicepunt@basaltrevalidatie.nl) met vermelding van naam en kentekenen. De contractafspraken zijn van toepassing tot de expiratiedatum van het contract. Bij het aangaan van een nieuw contract, zijn de nieuwe tarieven van toepassing.

Vragen?

Voor vragen over het parkeren bij Basalt kunt u contact opnemen met servicepunt@basaltrevalidatie.nl 

Privacy

Wanneer u het terrein verlaat, worden de kentekengegevens meteen gewist. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor parkeerdoeleinden.