Sport

Sporten onder begeleiding voor mensen met een hartaandoening

 

Fit 4 Life

Fit 4 Life is bedoeld voor mensen met een hartaandoening zoals hartfalen, of voor mensen met een verhoogd risico op een hartaandoening. Maar bijvoorbeeld ook als u een hartinfarct heeft gehad of een hartoperatie heeft ondergaan. Fit 4 Life biedt zowel nazorg na hartrevalidatie als een preventief programma ter voorkoming van hartaandoeningen.

Bij ‘Fit 4 Life’ van Basalt Leiden sport u onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en bewegingsagogen. 
Ook patiënten die bij Basalt hebben gerevalideerd, kunnen deelnemen.

Meer informatie vindt u in de folder van Fit 4 Life.

Locatie: Leiden

 

Move 2 live

Als u een beperking heeft, is de drempel om lid te worden van een ‘gewone’ sportvereniging vaak hoog. Bij Basalt Leiden kunt u onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsagoog en/of fysiotherapeut meedoen aan verschillende soorten sport, zoals tafeltennis, rolstoelbasketbal en badminton. Op uw eigen manier en naar uw eigen mogelijkheden. U sport samen met patiënten en ex-patiënten. U kunt zich inschrijven voor de volgende groepen:

  • Tafeltennis op dinsdag van 11.15 – 12.15 uur
  • Loopgroep C op dinsdag van 10.15 – 11.15 uur en donderdag van 10.15 – 11.15 uur
  • Zwemmen op dinsdag van 15.00 – 16.00 uur
  • Badminton op woensdag van 10.15 – 11.15 uur
  • Rolstoelbasketbal op donderdag van 13.45 – 14.45 uur

Bekijk de deelnamevoorwaarden en het inschrijfformulier

Locatie: Leiden

 

MTT Delfland

Bij MTT Delfland sport u onder deskundige begeleiding van een ervaren fysiotherapeut of bewegingsagoog. Wij helpen u uw spierkracht, evenwicht, lenigheid en conditie te verbeteren. Medische Trainings Therapie & Fitness is geschikt voor iedereen die actief wil blijven en klachten wil voorkomen, maar ook als vervolg op een revalidatiebehandeling.

Iedereen kan terecht bij de Medische Trainings Therapie & Fitness van MTT Delfland. Uw klachten, conditie of leeftijd vormen geen belemmering voor deelname.

Locatie: Delft