Nieuwe website Fieldlab Revalidatie

Geplaatst op: 09 mei 2023

Het Fieldlab Revalidatie heeft een gloednieuwe website gelanceerd! Hier vinden ondernemers die zorginnovaties willen ontwikkelen en op de markt willen brengen een overzicht van het ondersteuningsaanbod van het Fieldlab Revalidatie.

‘Ondernemers versterken, zorg innoveren’. Dat is de slogan die centraal staat op de homepage van de nieuwe website. Het Fieldlab Revalidatie begrijpt dat ondernemers die de revalidatiezorg willen innoveren, vaak tegen specifieke vragen aanlopen. ‘Gaan patiënten en behandelaars mijn product gebruiken?’, ‘Hoe krijg ik de juiste certificering voor mijn product?’ of ‘Hoe breng ik mijn product op de markt?’ Het Fieldlab Revalidatie helpt deze ondernemers met advies en het opzetten en uitvoeren van gebruikerstesten.

Op de website staat ook een beschrijving van de projecten die het Fiellab Revalidatie samen met ondernemers uitvoert. Ook vind je er het laatste nieuws en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bezoek de nieuwe website van het Fieldlab Revalidatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het innoveren van de revalidatiezorg!

 


Deel dit bericht:




Terug