Nieuw lid Raad van Bestuur bij Basalt per 1 november 2022

Geplaatst op: 21 oktober 2022

De Raad van Toezicht van Basalt is verheugd te melden dat Nikie Van den Berge-Siebers per 1 november 2022 wordt benoemd tot lid van de Raad van Bestuur bij Basalt. Met 13 locaties in de regio Zuid-Holland-Noord is Basalt als expertisecentrum voor revalidatie het grootste revalidatiecentrum van Nederland. Voor Van den Berge-Siebers is Basalt bekend terrein. Zij vervulde er de afgelopen jaren naast haar werk als medisch specialist verschillende managementrollen en richtte zich op de kwaliteit en veiligheid van revalidatiezorg voor kinderen. Basalt vindt met Van den Berge-Siebers invulling voor de zorginhoudelijke portefeuille binnen het bestuur. Zij vormt een waardevolle aanvulling op Willem Wiegersma (voorzitter) die een bedrijfskundig profiel heeft.

Willem Wiegersma, voorzitter Raad van Bestuur bij Basalt: “Ik kijk ernaar uit om samen met Nikie te werken aan een passend en waardevol zorgaanbod, met bijzondere aandacht voor digitalisering van de zorg, samenwerking met partners in de regio en daarbuiten, en goed opgeleide vitale zorgprofessionals”

Arthur Notermans, voorzitter Raad van Toezicht bij Basalt: “We zijn ervan overtuigd dat we in Nikie een enthousiaste en betrokken bestuurder hebben gevonden met verbindingskracht. Samen met Willem vormt ze een complementair en collegiaal bestuur dat verder zal bouwen aan het Basalt van morgen.”


Deel dit bericht:
Terug