Dr. Casper van Koppenhagen nieuw lid Raad van Bestuur Basalt

De Raad van Toezicht van Basalt is verheugd te melden dat Dr. Casper van Koppenhagen is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur bij Basalt. Van Koppenhagen is op dit moment werkzaam als revalidatiearts in het UMCU en start per 1 mei 2020 bij Basalt. Basalt is het grootste revalidatiecentrum van Nederland; jaarlijks revalideren er meer dan 12000 patiënten waarvan 3000 kinderen. Basalt vindt in van Koppenhagen een medicus die past binnen het besturingsprofiel: een tweehoofdige Raad van Bestuur bestaande uit Willem Wiegersma (voorzitter) als een bedrijfskundig bestuurder en een bestuurder met een medische achtergrond.

‘Behalve een ervaren en gepassioneerd revalidatiearts met een sterke focus op de kwaliteit en veiligheid van de zorg, is Casper van Koppenhagen een verbinder die zich richt op de relatie en het team’, aldus Willem Wiegersma, bestuursvoorzitter Basalt.

Casper van Koppenhagen heeft ruime werkervaring binnen verschillende instellingen in de zorg en werd in 2016 door de Vereniging van Revalidatieartsen verkozen tot docent van het jaar. Daarnaast zet hij zich in voor onderzoek in de revalidatiegeneeskunde. Hiermee past zijn profiel goed bij de ambities van Basalt; het leveren van excellente revalidatiegeneeskunde door samen te werken en continu te innoveren.

 


Terug