Basalt Zoetermeer - Verbouwing parkeerterrein

In het voorjaar bouwt het LangeLand Ziekenhuis een parkeergarage op het huidige parkeerterrein tegenover Vivaldi. Tijdens de bouw is het niet meer mogelijk om op het terrein van Vivaldi te parkeren. Volgens planning is de nieuwe garage begin 2020 klaar voor gebruik.

Tijdens de bouw kunt u parkeren op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis. De parkeertarieven zijn hetzelfde als die op het huidige terrein van Vivaldi.

De kortste route naar GGZ Rivierduinen, Brechtzijde 20 is door het ziekenhuis. De route heen en terug is door middel van interne bebording gemarkeerd zoals in onderstaande tekening. Vanaf de parkeerplaats van het LangeLand Ziekenhuis is het gemiddeld 5 minuten lopen.

Voor wie slecht ter been is, blijft het mogelijk om via de Brechtzijde tot de ingang van het pand van Brechtzijde 20 te rijden. De mindervalide parkeerplaats blijft daar beschikbaar. U kunt ook voor de deur worden afgezet, waarna de bestuurder de auto alsnog op het parkeerterrein van het LangeLand Ziekenhuis kan parkeren (Kiss&Ride).

Looproute van de parkeerplaats Langeland Ziekenhuis naar de Brechtzijde 20


Terug