Opleiden

Wil jij werken en leren en je specialiseren in de revalidatiezorg? Kom dan naar Basalt! 

Basalt draagt als erkend expertisecentrum voor de revalidatiegeneeskunde door het bieden van opleidingsplaatsen bij aan het leerproces van studenten in het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs op verschillende niveaus. Dit biedt toekomstige (zorg)professionals de kans om kennis te maken met de actuele beroepspraktijk en leert hun verschillende vaardigheden en de kans om opgedane kennis in de praktijk toe te passen. 

 

Basalt biedt ruimte voor de volgende opleidingen: 

Opleidingsplaatsen voor revalidatieartsen 
Basalt biedt samen met het LUMC de opleiding tot revalidatiearts aan. Voor deze opleidingsplaatsen geldt een sollicitatieprocedure. Als er een vacature is, wordt deze gepubliceerd op de vacaturesite.  

Opleidingsplaatsen voor GZ-psychologen 
Basalt heeft de erkenning voor opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog. Voor deze opleidingsplaatsen geldt een sollicitatieprocedure. Als er een vacature is, wordt deze gepubliceerd op de vacaturesite

Opleidingsplaatsen voor Physician Assistant (PA) 
Basalt heeft de erkenning voor opleidingsplaatsen tot Physician Assistant. Momenteel leiden we alleen interne medewerkers op.  

Opleidingsplaatsen voor verpleegkundigen en verpleegkundige vervolgopleidingen
Binnen Basalt zijn een aantal opleidingsplaatsen voor HBO Verpleegkunde en voor revalidatie- neuro-, continentie- en longverpleegkunde beschikbaar. Over het algemeen worden hier kandidaten voor voorgedragen, waardoor er geen vacature voor open wordt gezet. De kandidaten zijn interne medewerkers of huidige stagiaires. Wanneer er wel een vacature wordt opengesteld, dan staat die op de vacaturesite. 

Stageplaatsen 
Basalt biedt stageplaatsen op verschillende locaties en afdelingen binnen de organisatie voor diverse opleidingen.